Frisse lucht op je levenspad - levensvragen

 
 

CONTACT


 

SESSIE LEVENSVRAGEN Met lucht en licht anders kijken naar je levenspad

Hoe 

U krijgt antwoorden op uw vragen. Mijn opleiding, ervaring en kennis is het referentiekader voor antwoorden op uw vragen. Als ingang tot het gesprek gebruik ik (soms/vaak) een tarot of I Tjing legging. Dat geeft meestal een opmerkelijke start. Het is tevens een voorbeeld van het maken van een andere start dan de gebruikelijke.

Wanneer/waar 

Dinsdagavond zit ik (meestal) vanaf 20.00 in mijn praktijkruimte op het gezondheidscentrum aan de Leidenweg (zie hier onder). eerste verdieping recht tegenover de trap.Aan kloppen kan. Het beste is een afspraak te maken via het contactformulier of  de telefoon..

Duur 

Een sessie duurt vaak 60 minuten of een veelvoud daarvan afhankelijk van de vraag en antwoorden. 

Kosten

Het eerste gesprek kost datgene wat u het waard vindt na afloop van het gesprek. Daarna kost een uur €40. Twee uur €60. Een therapieavond €90. 

Sessieadres

PRAKTIJK  Leidenweg 5   6843 LA Arnhem

_______________________________________________________________________________________________________________________

       

Hypnotherapie-sessie

Een hypnotherapie-sessie gaat verder dan een goed gesprek. Hypnotherapie geef ik in mijn eigen praktijkruimte aan huis in Arnhem-Noord, Een eerste gesprek op de Leidenweg (zie boven) kan een heldere start zijn, maar zonder die stap bent u ook welkom. Een hypnotherapie-sessie kan alleen op afspraak. Een sessie kost  €90. Reken op minstens 2,5 uur.

Cursussen

Voor de op deze site gepresenteerde cursussen geldt, dat ze gegeven kunnen worden wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. 

Lezingen

Van elk onderwerp in deze site kan ik een lezing of workshop geven.

Syllabi

Voor de door mij gegeven cursussen aan de Volksuniversiteit te Zevenaar heb ik syllabussen gemaakt, meestal zo`n 60 tot 80 A4 bladzijden met daarin uitleg over het onderwerp, achtergrond, geschiedenis, schema`s en voorbeelden. Ze zijn te koop. Kosten 10 euro plus portokosten  (2-3 postzegels 2021) 

Bereikbaarheid

Contactformulier.Telefoon 026-4430372 (vaak de telefoonbeantwoorder→ spreek duidelijk je eigen  telefoonnummer in. Ik bel je terug of bel nog een keer. Maak gebruik van het contact formulier hier onder.

 

 

        

 

               


Let op. Door dit formulier te versturen geef je toestemming voor het bewaren van je gegevens. Ik verstrek jouw gegevens niet aan derden; het is nadrukkelijk alleen bedoeld om met je in contact te kunnen treden. Uiteraard kun je altijd om inzage of verwijdering van je gegevens vragen.